Ervaren en kundige AOV adviseurs

Ik wil AOV advies

Wie zijn onze adviseurs?

EasySchenkkring.nl is weliswaar eigendom van SFZ Direct, maar onze schenkkringen (en ook AOV's) zijn niet alleen beschikbaar voor (toekomstige) klanten van SFZ Direct zelf, maar ook voor (toekomstige) klanten van alle bij ons aangesloten AOV kantoren.
Ben je rechtstreeks op deze website beland, dus niet via een link van een andere AOV adviseur, dan zullen (aan)vragen van jou terechtkomen bij onze eigen adviseurs.
Deze adviseurs zijn allemaal zeer kundig en ervaren in zowel onze schenkkringen als AOV's en kunnen je snel advies geven over de voor jou optimale oplossing, vanzelfsprekend rekening houdend met jouw situatie en wensen.

Bezoek via andere AOV adviseur

Indien je via een link van een andere, bij ons concept aangesloten, AOV adviseur op onze website bent terechtgekomen en een AOV advies aanvraagt, dan komt deze terecht bij die betreffende adviseur, in plaats van bij onze eigen adviseurs.
Dit staat altijd duidelijk aangegeven.
Ook deze adviseurs hebben natuurlijk zowel verstand van onze schenkkringen als AOV's, maar mocht je toch nog met vragen blijven zitten, dan kun je, of je eigen AOV adviseur, natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Bezoek via ander netwerk

Niet alleen AOV adviseurs werken met ons samen, maar ook andere bedrijven, verenigingen en groepen die collectieve voorzieningen verzorgen voor bij hun aangesloten ondernemers.
Je kunt daarbij denken aan ondernemersnetwerken, branche organisaties en beroepsverenigingen.
Ben je via een link van zo'n organisatie op onze website terechtgekomen en vraag je een AOV advies aan, dan komt deze terecht bij onze eigen adviseurs.
Zoals reeds gezegd zijn deze adviseurs allemaal zeer kundig en ervaren in zowel onze schenkkringen als AOV's en kunnen je snel advies geven over de voor jou optimale oplossing, vanzelfsprekend rekening houdend met jouw situatie en wensen.