Help je klant-ondernemers en je eigen advieskantoor

Help je klant-ondernemers én je eigen advieskantoor

Assurantietussenpersonen verkopen echte AOV delen in AOV collectief via SFZ Direct Schenkkringen zijn flink in opmars.

Ze hebben dan weliswaar vaak maar een uitkeringsduur van 2 jaar, maar omdat deze oplossingen voor 95% van de ziektegevallen toereikend zijn en ze een lage kostenstructuur hebben, zijn ze in trek bij vele soorten ondernemers.
Niet alleen bij startende ondernemers en ondernemers die niet voor een gewone AOV in aanmerking komen of de relatief hoge premies ervan niet kunnen betalen.
Steeds vaker ook bij ondernemers die op de totale kosten van hun arbeidsongeschiktheids voorziening willen besparen door de gewone AOV te combineren met een schenkkring door in de AOV een wachttijd van 2 jaar in te bouwen. Of geen lange wachttijd inbouwen maar besparen op de uitkering en daarmee de premie van de gewone AOV en daarnaast een schenkkring af te sluiten voor een hogere totaaluitkering tijdens de eerste 2 jaar arbeidsongeschiktheid.

Met Easy Schenkkring helpen wij op zowel professionele als eenvoudige wijze niet alleen de zelfstandig ondernemer maar vooral ook jouw advieskantoor.

goedkoopste AOV en schenkkring voor zelfstandig ondernemersEasy Schenkkring is namelijk niet alleen een superdegelijk en tegelijkertijd het goedkoopste arbeidsongeschiktheids collectief voor de zelfstandig ondernemer. Het biedt ook extra kansen, onder andere omdat het onderdeel is van het concept Social Market.

Voor Easy Schenkkring is geen AFM vergunning nodig, dus dit product kan door alle adviseurs worden aangeboden en zodoende vanuit een nieuwe invalshoek nieuwe klanten en dus omzet tot gevolg hebben!
Heeft je kantoor wel een AFM vergunning, vooral op het gebied van Inkomensverzekeringen, dan heb je nog meer voordeel, als je Easy Schenkkring betrekt in het complete advies omtrent het arbeidsongeschiktheid vraagstuk.

Ook kun je je eigen collectief starten:
Kun je via je bedrijf, netwerk, vereniging of groep zelf minstens 25 (ons advies: minstens 50) ondernemers bijeen brengen die willen deelnemen aan Easy Schenkkring in een eigen groep, dus afgezonderd van het grote collectief, dan is ook dat mogelijk.

Op de pagina's achter de volgende 2 linkjes kun je zien hoe we deze boodschap aan jouw toekomstige of huidige klant-ondernemers presenteren. En ook hoe jouw assurantiebedrijf, administratiekantoor, accountantsbedrijf of ander adviserend bedrijf hier zijn voordeel mee kan doen.

Klik op play om onze podcast te beluisteren.
Let op: in de video worden 2 namen genoemd:
 • Social Market AOv: deze is door een uitgebreide samenwerking met SFZ (Sociaal Fonds Zelfstandigen) omgedoopt in Easy Schenkkring.
 • Capability: vanwege de samenwerking met SFZ hebben we afscheid genomen van deze arbodienst.

Handig indien je liever (op een ander moment) luistert.
Geschikt voor alle soorten tussenpersonen en advieskantoren!


Met Easy Schenkkring behoud je dus niet alleen langer je bestaande klanten, je genereert ook meer nieuwe klanten.
Daarnaast ontvangt je bedrijf volautomatisch netwerkinkomsten en sponsorgelden indien een ondernemer via jouw bemiddeling lid wordt van Social Market en een AOv abonnement afsluit.
De netwerkinkomsten zijn levenslang en de sponsorgelden ontvang je gedurende de hele aaneengesloten contractduur.
En vanzelfsprekend kun je de sponsorgelden door Social Market automatisch ook als korting laten verrekenen met je klant.

Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf?


Wat kan ik als eigenaar van een adviserend bedrijf het beste doen?

 • Lees eerst meer over het product Easy Schenkkring.
 • Maak je bedrijf (gratis) lid.
 • Vul het account verder in (we moeten onder andere de sponsorgelden automatisch kunnen overmaken).
 • Activeer je bemiddeling van Easy Schenkkring.
 • Adviseert je bedrijf ook in gewone AOVs, en wil je dat soort leads ook gratis via Social Market ontvangen?
  Vraag dan een samenwerking aan.
 • Tip: sluit voor jezelf ook Easy Schenkkring af.
 • Attendeer je klanten en prospects op Easy Schenkkring.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je toch nog vragen of hulp of advies nodig bij bovengenoemde stappenlijst, laat het ons dan weten via deze link.
We antwoorden je zo snel mogelijk terug.
En indien gewenst, nodig of handig nemen we telefonisch contact met je op.