Met ons samenwerken

Ik wil samenwerken

De kracht van samenwerken

EasySchenkkring.nl is weliswaar eigendom van SFZ Direct, maar onze diensten en producten zijn niet alleen beschikbaar voor (toekomstige) klanten van onszelf:

Zo zijn onze AOV's en schenkkringen ook beschikbaar voor (toekomstige) klanten van alle bij ons aangesloten AOV kantoren. Via link 'Aangesloten AOV adviseurs' kun je een overzicht zien van de AOV kantoren die op dit moment bij ons zijn aangesloten.

En onze schenkkringen zijn ook beschikbaar voor andere bedrijven, verenigingen en groepen die collectieve voorzieningen verzorgen voor bij hun aangesloten ondernemers.
Je kunt daarbij denken aan ondernemersnetwerken, branche organisaties en beroepsverenigingen.

Door deze samenwerkingen zijn wij in staat hogere kortingen voor de AOV's bij de verzekeraars te bedingen en door onze schaalgrootte en optimalisering van onze processen kunnen wij lagere prijzen vragen voor onze eigen diensten en toegevoegde waarde.
En onze partners dragen daaraan bij en delen hierin mee. Iedereen blij.

Interesse in samenwerken?

Heeft jouw organisatie ook interesse in een samenwerking?
Geef dan via het volgende formulier je contactgegevens en precieze vraag door, dan word je zo spoedig mogelijk teruggebeld door één van de voor samenwerkingen verantwoordelijke personen (Jelle de Boer of René ter Bekke).

Ik heb interesse in een samenwerking omtrent
Easy Schenkkring